Susține-ne!

Dacă ți-a fost de folos proiectul nostru în vreun fel, atunci ne bucurăm și sperăm să-ți fie de ajutor și de acum înainte, și nădăjduim să te ajute în apropierea ta față de Dumnezeu și de oameni.

Acest proiect este realizat de câțiva voluntari din Asociația Ortodoxia Tinerilor.

Asociația noastră are astăzi patru proiecte online mari (ortodoxiatinerilor.ro, fericiticeiprigoniti.net, citateortodoxe.ro și radio.ortodoxiatinerilor.ro cu toate cele șapte conturi de facebook) și două proiecte în mediu real (taberele OT, conferințele și întâlnirile) care ne ocupă tot timpul unei luni.

Aceste proiecte educaționale generează costuri ridicate cu închirierea serverelor pe care sunt găzduite, și costuri cu achiziția de softuri prin care oferim o interacțiune cât mai plăcută și utilă cu mediul virtual. Alte costuri sunt generate de deplasările în țară pentru tabere, conferințe, lansări de carte și întâlniri duhovnicești. Deși evenimentele organizate sunt o mare bucurie pentru noi toți, cu cât sunt mai susținute, cu atât generează costuri mai ridicate iar împovărarea economică devine mai grea. Am ajuns la un punct în care nu mai putem finanța singuri aceste demersuri, în forma, frecvența și dimensiunea actuală, dar de care tânăra generație are nevoie în continuare.

Costuri există și pentru procurarea de cărți, documentare video, sau înregisrări audio pentru oferirea de materiale duhovnicești pe site, dar și pentru documentarea noastră teologică pentru că avem o răspundere din ce în ce mai mare care necesită o pregătire din ce în ce mai temeinică. Peste toate acestea se consumă mult timp pentru coordonarea activităților de voluntariat și pentru a răspunde la zecile de mail-uri trimise zilnic, astfel încât timpul rămas pentru a ne auto-susține din munca proprie este din ce în ce mai mic pentru unii dintre noi. Asociația Ortodoxia Tinerilor are nevoie acum de cel puțin două persoane dedicate activităților curente ca unui serviciu zilnic, altfel prezența constantă și serioasă pe atâtea fronturi nu poate fi posibilă.

Activitatea noastră încearcă să susțină educația creștină a copiilor și a tinerilor din România și din străinătate. Din păcate acest tip de demers educativ nu este susținut financiar de statul român și nici de marile companii, din motive lesne de înțeles. Drept urmare căile de a finanța activitățile asociației noastre sunt foarte limitate, pentru că efectele pozitive nu sunt imediate, ci se văd doar pe termen lung. Dacă considerați de folos lucrarea misionară pe care o desfășurăm atât în spațiul virtual, cât și în cel real, vă rugăm să o sprijiniți financiar prin donații, fie prin PayPal, fie direct în conturile Asociației.

Donații prin PayPal
Donații direct în conturile asociației noastre